MG_1671b

Home Shopping deLuxe


Savner du shoppetid? Sådan grundigt og undersøgende, med indlagte tænke- og kagepauser. Og hvor går du så hen hvis du tog dig tiden? Er din store drøm at lege bolig-stylist for en dag? Og kunne du tænke dig at svælge i tapet-prøver og diskutere om lilla eller gul er den nye sorte, med en af Danmarks førende trend- og indretningsstylister?

 • Vi sætter en hel dag af til dig og de indretnings-udfordringer du tumler med. Vi mailer forinden sammen om dine ønsker, og mødes (typisk i København) og shopper sammen en hel dag. Vi prøver, måler, mærker og sammenligner møbler, tapeter, farver og puder.

  Jeg tager dig med til byens fede steder og hemmelige leverandører, og  giver dig sparetips og insiderviden, helt eksklusivt. Du vil blive klædt på til at skabe en funky, opgraderet og ikke mindst personlig udgave af det ”casa kaos” du forlod.

 • Når dagen er omme har du
  * en konkret ønske- og indkøbsseddel
  * en indretnings-to-do liste, og tips til hvordan du får det gjort
  *et up to date billede af hvad der er hot, og ikke mindst om det vil klæ’ dit hjem.

  Prisen for denne eksklusive one-off forkælelsesdag med fuld fokus på dig og dine ønsker er 6.700 kr. for 7 timer (9-16) incl. forplejning og transport på selve dagen. Denne dag er en investering i din familie, og du vil komme hjem summende af nye ideer og input. Vi ses.

Home Sweet Spot > Produkter og priser 4