MG_1768a

Hvad siger kunderne

Line Thit Klein; Portræt- og madfotograf par exellence, står bag bloggen her, og siden her, siger: “Vi har længe haft en stue, som rent indretningsmæssigt ikke ret hang sammen. Derud over har vi en meget lille garderobe. Jeg tog nogle billeder af både stue og entré og sendte dem til Laura. Vi aftalte et møde og med sig havde hun nogle ideer om vores stil og behov. Vi talte frem og tilbage og blev meget glædelig overrasket over at alt kan løses, vi var bare ikke selv i stand til at pinpointe præcis hvad problemerne var”.

  • Hvordan var det at få nye øjne på sit hjem?
    Laura var lynhurtig til at spotte problemerne og  en rigtig god sparring. Vi ville ALDRIG have været så kreative, trods at vi faktisk mener, at vi har rimelig godt styr på det. Men det er lige nøjagtig det, der gør forskellen, at få en professionel til at kigge på alting udefra med nye øjne. Gangen fik vi ordnet med det samme og vi er stadig i gang med vores stue, hvor alle vores møbler står på en ny måde og absolut den bedste måde for rummet.
  • Kunne du tænke dig at kontakte hende igen?
    Faktisk står hendes ekspertise allerede på min ønskeseddel igen, for vi har også 2 børneværelse som skal slås sammen og det kræver et par friske øjne. Laura er til alle dem, som hver dag er lidt irriterede over et ømt punkt i deres hjem. Vi kender det alle, – der er bare noget der ikke virker, og vi ved ikke hvad det er. Hun ordner det. Jeg har allerede  anbefalet hende til andre, og det vil jeg blive ved med, specielt til børnefamilier som har samme problemer som os.
Home Sweet Spot > Hvad siger kunderne 2