MG_1297a

HVAD SIGER KUNDERNE

Annamette Fuhrmann; freelancejournalist, forfatter, mor til 2 og kvinden bag den uundværlige hverdags-mor-blog fuhrmannfordig.dk giver Homesweetspot.dk disse ord med på vejen: “Jeg kontaktede Laura og HomeSweetspot fordi jeg ikke kunne finde hoved og hale i legetøj, børn, og fire mennesker på ikke mange m2.”

 • Hvordan foregik det?
  Hun  kom ind af døren med målestok, papir og dyb koncentration. Jeg kom med kaffen, og efter lidt tid blev jeg præsenteret for en super fed plan til omrokering af møbler.  Det var ret fantastisk at opleve hvordan hun satte sig ind i vores problemer, og fascinerende egentligt, at andre kommer med en løsning man ikke selv har ‘set’, selvom jeg synes at jeg har været igennem 100 forskellige løsninger.

  Fik du løst de problemer du havde?
  Til UG, kryds og slange. Jeg var vild med hendes forslag, og de er allerede omsat i vores hjem.
 • Kunne du tænke dig at kontakte hende igen?
  Jeg har lyst til at kontakte hende hver dag. Der er jo altid lige noget man kan have brug for hjælp til. Specielt med børn, hvor legetøj har det med at vokse og vokse.  Laura er ekspert som i VIRKELIG, ekspert. Hun har en supergod stil og en ferm til at finde løsninger, som ikke kræver at man bruger 65.000 kr. Hun har mange idéer. Alle burde have en Laura i deres liv.

  Ville du anbefale hende til andre?

  Ja for pokker. Just do it. Nu.
Home Sweet Spot > Hvad siger kunderne?